Χορήγηση δανείων 10 δις ευρώ έως και τα τέλη του 2018 από ελληνικές τράπεζες

Οι ελληνικές Τράπεζες στοχεύουν να χορηγήσουν δάνεια τουλάχιστον 10 δις ευρώ έως και τα τέλη του 2018. Οι πρώτοι ωφελημένοι της οικονομίας θα ειναι ο Τουρισμός, το εμπόριο και ο κλάδος της ενέργειας από τη σταδιακή στροφή σε νέες χορηγήσεις που πραγματοποιούν οι τράπεζες.

Πρόκειται για τους τρεις βασικούς κλάδους που παρουσιάζουν σταθερά το πρώτο εξάμηνο του έτους θετικό πρόσημο πιστωτικής επέκτασης, σε αντίθεση με άλλους βασικούς κλάδους όπως ειναι η βιομηχανία και οι κατασκευές, που συνεχίζουν και το 2017 το αρνητικό σερί των τελευταίων χρόνων.


Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στις σχέσεις επιχειρήσεων τραπεζών περνάει μέσα απο αυστηρούς όρους χρηματοδότησης. Η ύπαρξη ενός αξιόπιστου σχεδίου, αλλά και η υποχρέωση ανάληψης, απο την πλευρά του επιχειρηματία, μέρους του κινδύνου αποτελούν την νέα κατάσταση στην οποία οφείλουν ολοι να προσαρμοστούν.

Εμείς

Το δικηγορικό γραφείο του Δημοσθένη Πέππα και Συνεργατών  αποτελεί συνέχεια μακράς οικογενειακής νομικής παράδοσης  από το έτος 1970 όπου και ιδρύθηκε στην Αθήνα από τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Πέππα.  Στο δυναμικό του γραφείου  συνεργάστηκε ως δικηγόρος  και η αδερφή του Δημοσθένη, Ελισάβετ Πέππα,  η οποία πλέον ασκεί καθήκοντα Συμβολαιογράφου Αθηνών. Το επιτελείο του Δικηγορικού γραφείου αποτελείται από στελέχη που έχουν διακριθεί και διακρίνονται για την εξειδίκευσή, το επιστημονικό τους κύρος και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν στα έδρανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Υπηρεσίες

  • Νομικές Υπηρεσίες
  • Εμπορικό Δίκαιο

Επικοινωνία

Χάρητος 31,  Αθήνα, 10675

GSM: +30 698.800.0605

T/F: +30 210.723.7609

dp@peppaslawfirm.com